Daniel Wellington introduserer: Iconic Link

Iconic Link har klassisk design med moderne vri og er det etterlengta resultatet av tre års nøye designutvikling og håndverk. Den nye Iconic -kolleksjonen frå Daniel Wellington følgjer merkevaras grunnleggande prinsipper: Den er tidlaus, elegant og uttrykksfull.

Iconic Link har ein luksuriøs tredelt metallreim kor kvar del er individuelt utforma og laga av massivt stål. Klokka har ei elegant konisk form som gir ein perfekt overgang frå klokkehuset til låsen.

Sommarfuglspenna fester klokka komfortabelt om håndleddet og skjuler toknappsfestet som gir armbåndet den permanente flyten. Dei særeigne og skulpturelle linjene til det hevede midtstykket passar utmerket saman med klokkehuset, og urskiva med tolv siffer har ein fornya, moderne silhuett.

Iconic Link finnes i børsta rustfritt stål (316L) med ein klar sølvfinish eller med eit raffinert rosegullbelegg. Den lyse gullfargen til dette produktet oppnås gjennom ionbelegget og skreddersys ved å blande litt kobbar med 23 karat gull. Den unike gullfargetonen på Iconic Link tilbys kun i Iconic-kolleksjonen frå Daniel Wellington.

Shop Daniel Wellington Iconic Link

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *